Kee Roofpoint

Vi erbjuder Kee Roofpoints ® utbud av klass A1, A2 och stöder för klass C tak ankarpunkter som gör underhållsarbete på tak säkrare, snabbare och mer kostnadseffektivt.

Den Kee Roofpoint ®-sortimentet omfattar Roofanka ®, Ridganka ® och Postanka ® produkt lösningar som är idealiska för nya eller modifiera installationer. Oberoende testats av NEL (National Engineering Laboratory), som överensstämmer med EN 795, BS 7883 och ISO 14567 och CE-godkänd för PPE (personlig skyddsutrustning) direktiv, fast ankarpunkter eliminera behovet av entreprenörer, bostadsföreningar, lokala myndigheter, anläggning chefer och andra fastighetsägare att uppföra byggnadsställningar. De ger en klar att använda, fast ankare för en säker fastsättning av en rad olika falla gripande enheter i full överensstämmelse med kraven i arbetet på Höjd förordningarna 2005.

Roofanka ® är en mångsidig, kontinentalsluttningen monterade faller gripande ankare som är lämpliga för installation på de flesta typer av tak och lätt anpassas för att begränsa antalet komponenter. Den kombinerar en nedgång gripandet ankare, stege krok och genomsökning styrelse klämma i en produkt, vilket gör att entreprenörer att fästa industrisäkerhet lanyards, bälten och axelremmar och säkra tak stegar, genomsökning nämnder, arbetsplattformar etc. Roofanka ® är speciellt konstruerade för att kunna monteras om lutningen på taket, vilket gör att ankaret skall fastställas bredvid åtkomstpunkten. En alternativ version möjliggör horisontell, flexibel säkerhetslinor att monteras.

Ridganka ® är en nedgång gripandet ankare för installation på åsen av en GÄLL tak. Detta säkerställer de säkraste förankringsläget ovan position entreprenören samtidigt ge tillgång till båda sidor av taket från ett ankare punkt. Det är justerbar för att passa ett brett spektrum av Takstol och levereras i två olika storlekar.

Postanka ® Ankarnamn piedestaler är avsedda att användas som stöd med övergripande flexibla säkerhetslinor, enpunkts anslutningskrav för fallskydd användning eller rep tillgång arbete. Konstruerade för att tåla dubbla kraft som skulle bli föremål på hösten gripande. Postanka ® finns i traditionella stål och plåt, höjd justerbara och "svetsade" versioner, det kan bultad direkt mot betong tak eller bifogas stålelement av de viktigaste strukturen använder Kee Safety BeamClamp ® fastställelser. Alternativt kan man fästa på sidan av balkar, lederna eller kanaler.