Kee i-bolt

Fönsterputsning är en farlig underhålls uppgift som utföras på de flesta lokaler. För byggnader där tillträdet är regelbundet krävs medhjälp av en sele, och då bör man överväga att använda säkerhet eyebolts att fästa sele linje till. Säkerhets eyebolts är idealiska för enskilda arbetstagare, vilket minskar risken för att falla samtidigt vid utförande av yttre fönsterputsning och allmänt underhåll.

Eyebolts bör placeras så att den avgörande kan bifoga sina fallskyddslina och säkerhetssele innan de riskerar att säkerställa en säker tillgång och personligt skydd i händelse av en oavsiktlig halka eller fall.

Vi erbjuder ett omfattande urval av klass A1 säkerhet ankare är avsedda att erbjuda effektiva faller gripande skydd för dem som utför höga fönster, fasad rengöring eller annan byggnad, underhåll från en "öppna fönster" position. Det är dock viktigt att rätt eyebolt används för att passa det material och placering bestäms av en kompetent person.

Den Kee i-bult ® omfattar två varumärken som heter Ringanka ® och Keyanka ®. Oberoende testas vid NEL (National Engineering Laboratory), Ringanka ® och Keyanka ® produkterna överensstämmer med EN 795, BS 7883 och ISO 14567 och är CE godkänd för PPE (personlig skyddsutrustning) direktiv.