Multirail

Söll MultiRail är styv horisontell förankringsanordning och är EN 795 - Class D klassat. Det används för att säkra personer som arbetar på områden där risk för fall kan föreligga.

MultiRail kan installeras längs hela riskzonen. Den har fördelen med längre avstånd mellan infästningspunkterna, samt flera samtida användare av systemet.
Endast ett fåtal system komponenter behövs. Glidaren löper lätt längs skenan när användaren förflyttar sig.

Horisontella skenor används om det finns möjlighet till tätare infästningspunkter och när komforten för användaren är viktig, vanligtvis vid frekvent användande eller i kombination med säkerhetsblock eller på vertikala GlideLoc skenor eller stegar.

MultiRail tillåter också längre avstånd mellan infästningspunkterna och kan användas runt horn, på maskiner och fasader.

Med hänsyn till sin relativt lägre kostnad, används Xenon vajer system för stora system där det långt mellan infästningspunkterna eller vid system som används mindre frekvent.

Filerna är i Pdf-format. För att kunna läsa Pdf-filer krävs Acrobat Reader installerat på din dator. Om du inte har Acrobat Reader installerat, kan du kostnadsfritt ladda ner det här.